Om os

Dekoraku ApS drives af Steffen og Rikke.

Steffen er uddannet murer og har over 7 års erfaring med nedlægning og opsætning af klinker og alt hvad der til hører. Steffen bringer altså en enorm praktisk viden ind i virksomheden, som du kan nyde godt af, når du har tekniske og praktiske spørgsmål. Steffens daglige virke er stadig som flisemurer, hvor han lægger fliser i hele vest- og midtjylland, både som underentreprenør men også for private.
Steffen vil være at finde i butikken hver torsdag kl. 15-18 og hver lørdag.

Rikke finder du i butikken på alle hverdage – og nogle gange i weekenden, hvis du er heldig! Rikke kommer med en design-baggrund, og brænder derfor, for at hjælpe dig med at finde den perfekte flise, den perfekte kombination, den perfekte farve eller det perfekte forbandt til lige netop dit projekt.
Rikkes fornemmeste opgave er at forstå dit behov og dine drømme og så få det til at spille sammen med det budget I kommer med.

Rikke og Steffen har i samarbejde udvalgt alle leverandørerne af Dekorakus fliser, hvilket gør at hver enkelte flise er special-udvalgt, til at blive en del af vores smukke kollektioner.
Alle Dekorakus fliser produceres enten i Spanien eller Italien, og herefter importeres de til Danmark af Dekoraku.

Vores mål er:

  • At hjælpe dig med at finde fliserne til dit flise-projekt.
  • At give den gode og ærlige rådgivning omkring dit flise-projekt.
  • At kunne inspirere til brug af fliser på nye måder og nye steder i din bolig.

Vi glæder os til at ser jer i butikken!